سلامت

روشن کردن نوک سینه

روشن کردن نوک سینه

انواع روش های روشن کردن نوک سینه

روشن کردن نوک سینه,روش های روشن کردن نوک پستان ها,صورتی شدن نوک سینه ها
رنگ نوک سینه زنان بر اساس رنگ پوست متفاوت است
رنگ نوک پستان می‌تواند در طی دوران کودکی تا میانسالی تغییر یابد و حتی در دوران بارداری نوک سینه ها قهوه ای تیره شود و این مورد به خیلی موارد بستگی دارد. ولی همه زنان علاقه دارند که رنگ نوک سینه آن ها به صورتی و قرمزی گرایش داشته باشد برای کسانی که دوست دارند رنگ نوک سینه شان روشن شود روش های زیر را پیشنهاد میکنیم امتحان کنند.

بسیاری از زنان و دختران در جهان از اندازه، شکل و رنگ نوک و هاله سینه خود رضایت ندارند. البته که زیبایی سینه در بانوان بر حس تحریک پذیری بیشتر و لذت رابطه جنسی تاثیر فوق العاده ای دارد ولی سینه های زنان برای شیردهی به نوزاد طراحی شده است که این متفاوت بودن رنگ نوک و هاله سینه برای تشخیص بهتر نوزاد جهت پیدا کردن محل دهان گرفتن است.

دلیل این تغییر رنگ در نوک و هاله سینه بانوان چیست؟

رنگ نوک سینه زنان بر اساس رنگ پوست متفاوت است که به ویژگی های ژنتیکی زنان و ویژگی های زنانه آنها بستگی دارد. هر چند سلیقه خانم ها برای رنگ نوک سینه اشان متفاوت است.

اندازه و رنگ نوک و هاله سینه خیلی متغیر است. هاله سینه معمولا به شکل دایره ای است ولی در بعضی از بانوان به صورت بیضی هم مشاهده شده و اغلب در زنانی که به بلوغ جنسی رسیده اند بزرگتر از دختران نا بالغ است.

از آنجایی که نوک سینه در مسائل زناشویی از اهمیت بالایی برخوردار است و طی تحقیقات انجام شده ثابت شده که در اثر تحریک صحیح و مناسب به ارگاسم بانوان هم می انجامد، پس حفظ زیبایی و سلامت آن در جذب همسر و همچنین لذت بیشتر رابطه، از مسائل و دغدغه های مهم بانوان گردیده است. البته که هستند مردانی که رنگ تیره تر را برای نوک و هاله سینه همسرشان ترجیح می دهند.

عوامل تاثیر گذار در تغییر رنگ نوک سینه ها:

– قاعدگی زنان
– بالا رفتن سن
– حاملگی و شیر دهی
– ساییده شدن پوست سینه
– بلوغ
– مصرف برخی داروها و عوارض آنها

اما نگران تغییر رنگ نوک و هاله سینه به دلایلی که گفتیم نباشید زیرا تیرگی این ناحیه از بدن را با روش های زیر می توان درمان کرد.

روشن کردن نوک سینه,روش های روشن کردن نوک پستان ها,صورتی شدن نوک سینه ها
انواع رنگ های نوک سینه

روش های روشن کردن نوک سینه ها:
یکی از روش ها برای تغییر رنگ نوک و هاله سینه بانوان استفاده از درمان های خانگی است که در ادامه چند روش را برای روشن کردن نوک سینه ها به شما آموزش می دهیم.

۱- یک قاشق پودر شیر خشک را با یک قاشق عسل و یک قاشق لیمو ترش و نصف قاشق روغن بادام مخلوط کنید آن را روی نوک سینه و اطرافش بگذارید و ۱۵ دقیقه صبر کنید.

۲- پودر جو دوسر را با کشک و آب گوجه فرنگی مخلوط کنید و خمیر به دست آمده را به مدت ۱۵ دقیقه روی نوک سینه و اطرافش قرار دهید. این درمان ها را مدام تکرار کنید تا نتیجه دلخواهتان را بگیرید.

۳- عصاره ریشه شیرین بیان هم یک درمان خانگی مفید برای سفید کردن نوک سینه است. این عصاره برای رفع تیرگی نوک سینه و حتی آلت تناسلی بسیار استفاده می شود و در کرم های روشن کننده بسیار به کار می‌رود. می توانید پودر ریشه شیرین بیان را از مغازه ها خریداری کنید و ۴ قاشق پر پودر شیرین بیان رادر ۱۵۰ میلی لیتر آب به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و بعد آن را با آب لیمو ترش مخلوط کنید تا نتیجه بهتری بگیرید و روی مناطق تیره بدن و نوک سینه بمالید. مطمئن باشید بعد از مدتی به نتیجه دلخواه می‌رسید.

نکته: یادتان باشد درمان های خانگی را باید ادامه دهید تا نتیجه بگیرید اما استفاده بیش از حد بیشتر از روزی یک نهایت دو بار ممکن نتیجه عکس بدهد.

نکته دیگر: اینکه ممکن است بدنتان به این مواد حساسیت داشته باشد بنابراین قبل از اینکه آن را امتحان کنید به میزان خیلی کم روی پوست بمالید تا اگر بدن عکس العمل نشان داد با میزان کم مواد آسیب جدی نبینید.

جراحي زیبایی نوک پستان در برگيرنده ي فرآيندهاي زيبایي مختلفي مي­باشد که براي بهبود ظاهر، بزرگ کردن نوک سینه، کوچک کردن نوک سینه يا هاله ی قهوه­اي اطراف آن انجام مي­شود. اين عمل هم براي آقايان و هم خانم ها و به عنوان درمان نداشتن نوک سینه، امکان­پذير است.

تصحيح ساختار نوک پستان ها روشی مناسب براي زناني است که به دلیل عمل ماستِکتومی (برداشتن و تخلیه پستان)، ناحيه ي نوک سينه و یا هاله قهوه ای رنگ اطراف آن را از دست داده اند یا به دنبال درمان نوک سینه صاف هستند. ولي برخي از خانم ها تنها براي جنبه هاي زيبايي به دنبال تغيير شکل و سايز اين قسمت از پستان های خود هستند.

در عمل جراحي زیبایی نوک پستان از بي حسي موضعي بافت پستان یا بیهوشی عمومی استفاده مي­شود. همچنين ممکن است مسکنی براي ايجاد حالت خواب آلودگي داده ­شود. اغلب افراد بعد از چند روز استراحت، می توانند به راحتي به کار خود باز­گردند.

جراحی زیبایی نوک پستان چیست؟

بسیاری از زنان با حداقل افتادگی و آویزان بودن پستان ها می توانند عمل ساده ی لیفت نوک پستان را به صورت سرپایی انجام دهند. این روش، یک روش جراحی است که در آن نوک پستان حدود ۱٫۵ تا ۲ سانتی متر بالاتر از سطح موجود قرار می گیرد تا ظاهر آن بهبود یابد و پستان ها جذاب تر به نظر برسند.

فرو رفتگی نوک پستان ها نیز یک عارضه نسبتاً شایع است. این اتفاق زمانی می افتد که مجاری نوک پستان در داخل پستان کوتاه تر از حد معمول باشند و باعث به داخل کشیده شدن نوک پستان شوند. اگر چه این عارضه بی خطر است، معمولاً برای زنانی که تمایل به شیردهی نوزاد خود دارند، به عنوان یک مشکل شناخته می شود.

با این حال، بر خلاف اعتقاد عامه، در شیردهی، نوک پستان به اندازه خود پستان درگیر نمی باشد. یک نوزاد گرسنه می تواند به راحتی با مکیدن نوک پستان، تغذیه نماید. بسیاری از زنان که مایل به شیردهی فرزند خود هستند، نگران هستند که نوک پستان آن ها عقب کشیده شود، در حالی که در واقع، نوک پستان آنها کاملاً به اندازه کافی برای شیردهی برای نوزاد مناسب است.

برخی از دستگاه ها امروزه در بازار عرضه شده اند که ممکن است به بهبود فرورفتگی نوک پستان کمک کنند؛ یکی از این دستگاه ها به نام نیپلت است که یک نوع دستگاه مکش بوده و به تدریج نوک پستان را به بیرون می کشد و آن را طی یک دوره یک تا سه ماهه بیرون می آورد.

میزان فرورفتگی نوک پستان در بزرگسالان باید به طور کامل توسط یک پزشک مورد بررسی قرار گیرد تا اطمینان حاصل شود که علت تو رفتگی در نوک پستان، وجود تومور نیست.

اگر قصد انجام جراحی زیبایی نوک پستان را دارید، اطلاعات زیر به شما درک کلی از چگونگی انجام این جراحی و شرایط کلی این روش خواهد داد. برای کسب اطلاعات تخصصی تر بهتر است از متخصصین مربوطه کمک بگیرید.

اصلاح نوک پستان فرو رفته و برجسته کردن نوک سینه

این حالت در حدود ۲ درصد از زنان اتفاق می افتد که در آن نوک سینه در یک یا هر دو سینه به داخل فرورفته و حالتی گود شده به خود می گیرد. معمولا این عارضه مشکلی مادرزادی است، اما می تواند در اثر زخم شدگی هنگام شیردهی، عفونت مجاری شیری و یا جراحی پستان نیز بوجود آید. فرو رفتگی پستان می تواند از خفیف تا بسیار شدید وجود داشته باشد.

در موارد خفیف فرو رفتگی نوک پستان ها، هنگام تحریک شدگی خود به خود بیرون زده می شوند اما در موارد شدیدتر، قابل برجسته شدن نیستند. فرورفتگی پستان می تواند موجب مشکلاتی مانند تحریک، خارش، درد و یا حتی بروز مشکلاتی در توانایی شیردهی شود.

اصلاح نوک پستان فرو رفته با جراحی می تواند شامل آزاد کردن بافت های زیرین و یا حتی قطع مجاری شیری باشد که می تواند توانایی شیردهی را تحت تاثیر قرار دهد. این جراحی با بی حسی موضعی به همراه تزریق مسکن وریدی انجام شده و نتایج آن معمولا رضایت بخش و فوری است. این جراحی را می توان با سایر جراحی های زیبایی پستان ترکیب کرد.

بازسازی و بزرگ کردن نوک پستان

بازسازی نوک پستان با دو روش اصلی قابل انجام است:

  • این روش به صورت دو مرحله ای انجام می شود. اول نوک پستان بلند تر شده و سپس هاله پستان با تتو بازسازی می شود.
  • در روش دوم، نوک پستان به همراه هاله آن برای بازسازی یک پستان پیوند زده می شود که معایب آن ایجاد اسکار بزرگ می باشد.

جراحی نوک سینه می تواند ۳ ماه بعد از جراحی کوچک کردن پستان انجام شود. البته اجباری برای انجام دادن جراحی بازسازی نوک پستان پس از این جراحی نیز وجود ندارد.

جراحی بازسازی نوک سینه هم با بیهوشی عمومی و هم بی حسی موضعی به همراه مسکن قابل انجام است. پوست نوک پستان در حالت بالاتری قرار می گیرد و سپس بخیه و پانسمان می شود. بعد از دو هفته بخیه ها کشیده می شوند ولی برای ۶ هفته نیاز است از پانسمان مخصوص محافظتی استفاده شود تا نوک پستان بر اثر فشار دوباره مسطح نشود. بعد از ۶ هفته با بهبود زخم ها و صاف شدن اسکارها می توانید با مراجعه به تتوکار پزشکی به بازسازی هاله اطراف پستان بپردازید.

نتایج حاصل از جراحی نوک سینه دائمی است و حداقل ۳۰ درصد از ارتفاع آن با کاهش ورم بعد از ۶ هفته کاهش می یابد. این جراحی ها معمولا برای زنانی که با سرطان دست و پنجه نرم کرده اند، مناسب است تا کمی از احساس کمبود آنها کاسته شود.

لیف نوک سینه افتاده

یکی از جراحی هایی که در زنان انجام می گیرد، زمانی است که نوک پستان ها بسیار پایین است و در پزشکی پتوز ptosis نامیده می شود. این حالت زمانی اتفاق می افتد که افراد سینه هایی بزرگ دارند و یا بخاطر افزایش سن، نوک پستان ها حالت افتاده و آویزان به خود می گیرد. در این مورد نوک پستان به موقعیت بالاتری لیفت داده می شود.

لیفت نوک پستان بخشی از عمل جراحی لیفت پستان و عمل جراحی کوچک کردن پستان است. در بیمارانی با پستان های کوچک و افتادگی خفیف نوک پستان، با افزایش سایز پستان ها با پروتز، نوک پستان ها به میزان کم لیفت داده می شود و دیگر نیازی به این جراحی نیست.

هرگونه جراحی که شامل جابجایی نوک پستان می شود، یک اسکار در اطراف هاله پستان (آرئولا) ایجاد خواهد کرد. برای حفظ قابلیت شیردهی و داشتن حس در نوک پستان، محافظت از اعصاب و رگ هایی که به نوک پستان می رسند، ضروری است. این جراحی قابل انجام بر یک یا هر دو پستان است و می تواند نتایج فوری و قرینگی خوبی را برای فرد به همراه داشته باشد.

کوچک کردن نوک سینه های بزرگ

نوک پستان های بزرگ، آویزان و افتاده در زنان اغلب به دلیل شیردهی به کودک اتفاق می افتد. اما در برخی موارد می تواند بدون درنظر گرفتن سایز کلی پستان ها، بخشی از رشد پستان باشد. افرادی که خواهان انجام این عمل جراحی هستند، معمولا نگران برجستگی بیش از حد نوک پستان های خود هستند که با وجود لباس پوشیدن، آشکار و ظاهری ناخوشایند دارند. همچنین این حالت می تواند موجب خارش و یا تحریک نوک پستان به خاطر تماس با لباس شود.

در مواردی که فقط یک نوک سینه بزرگ شده باشد، این جراحی می تواند قرینگی را به سینه های فرد برگرداند. علاوه بر آن، نوک سینه های ناهموار با جراحی می تواند به ظاهری قرینه تر و گردتر برسد. جراحی کوچک کردن نوک سینه ممکن است بصورت سرپایی و تحت بی حسی موضعی با حداقل زمان استراحت انجام گیرد و یا به طور همزمان با سایر جراحی های زیبایی پستان مانند بزرگ کردن پستان، لیفت پستان و یا کوچک کردن پستان انجام شود.

بهبود عدم قرینگی هاله پستان (آرئولا)

مقدار کمی از عدم قرینگی پستان ها مانند تفاوت در شکل و اندازه عادی است. در موارد خفیف عدم قرینگی، فقط شامل هاله رنگی می شود. معمولا مقداری تفاوت در قطر و شکل هاله پستان مانند بیضی یا قطره ای شکل به جای گرد وجود دارد.

اصلاح هاله پستان با جراحی شامل حذف بخشی از پوست اطراف یا داخل هاله پستان و سپس بخیه زدن آن است تا بتوان ظاهری بهتر و قرینه تر به آنها بخشید. افرادی که به دنبال داشتن هاله پستان کوچک تر، بزرگ تر و یا در وسط پستان هستند، این روش قابل انجام است. خانم هایی که تحت عمل لیفت سینه یا کوچک کردن سینه قرار می گیرند، می توانند از جابجایی نوک پستان که بخشی از جراحی است نیز بهره ببرند.

در خانم هایی که پستان های لوله ای شکل (tubular breast) دارند، هاله پستان بزرگ و کج دیده می شود. در این افراد بسته به میزان انحراف و عدم قرینگی، با جراحی می توان ظاهری زیباتر به پستان ها بخشید.

مراحل عمل جراحی نوک سینه زنان چگونه است؟

مشاوره اولیه

در اولین جلسه مشاوره با جراح، باید به طور واضح انتظارات شما و نتایج احتمالی این روش مشخص شود. سابقه پزشکی نیز بایستی بررسی شود تا اطمینان حاصل شود که این جراحی ضرری برای شما ندارد و می توانید تحت این عمل قرار بگیرید. همچنین توجه داشته باشید که جراح را از داروهای مصرفی خود مطلع کنید تا اختلالی در جراحی بوجود نیاید. معمولاً از شما خواسته می شود که فرم رضایت نامه ای را امضا کنید، بدین معنی که از مزایای بالقوه و خطرات احتمالی مربوط به جراحی نوک پستان آگاه هستید.

بیهوشی

انواع جراحی های نوک پستان تحت بی حسی موضعی یا بیهوشی عمومی انجام می گیرند.

عمل جراحی

دو روش برای اصلاح فرورفتگی نوک پستان زنان مورد استفاده قرار می گیرد که ممکن است حدود ۱ تا ۲ ساعت طول بکشد:

  • اصلاح تو رفتگی نوک پستان با نگهداری بخشی از مجاری شیردهی (در زنان):

برش دقیقی در اطراف پایه نوک پستان بر روی هاله پستان ایجاد می شود. بافت های نوک و هاله پستان (که هنوز به هم متصل هستند) به شکل جدید طراحی شده و بخیه زده می شوند. این عمل باعث برجسته کردن نوک سینه می شود.

  • اصلاح نوک پستان با قطع کانال های شیردهی:

این روش بسیار شایع بوده و ممکن است در موارد سخت تر ضروری باشد، اما این روش مجاری شیر را به طور کامل حفظ نمی کند. برشی در پایه نوک پستان ایجاد می شود و کانال های شیر جدا می گردند. این روش باعث برجسته کردن نوک سینه به صورت طبیعی می شود.

نکات مهم قبل از جراحی نوک سینه

نکات قبل از جراحی حتما توسط پزشک به شما اطلاع داده خواهد شد. این نکات احتمالا شامل موارد زیر خواهند بود:

  • از مصرف برخی داروهای خاص مانند آسپرین و یا ایبوپروفن از یک هفته قبل از جراحی خودداری کنید.
  • برای استراحت خود مرخصی بگیرید.
  • در صورتی که بیهوشی عمومی انجام شود باید از یک روز قبل از جراحی ناشتا باشید.
  • در روز جراحی از لوازم آرایش استفاده نکنید.
  • جواهرات و زیورآلات خود را در روز جراحی استفاده نکنید.
  • در روز جراحی لباس گشاد و راحتی بپوشید.

دوره نقاهت جراحی نوک پستان چقدر است؟

پس از جراحی فرد می تواند به خانه برگردد و بعد از حدود ۲ روز استراحت و گذراندن دوره نقاهت دوباره به کارهای روزمره خود برگردد.

خطرات و عوارض جانبی بالقوه جراحی نوک پستان چیست؟

پس از جراحی نوک پستان، نوک پستان های فرد احساس درد خواهند داشت و برای چند روز پس از عمل متورم می شوند.

همانند تمامی جراحی ها، همیشه احتمال بروز عوارض جانبی یا مشکلات مختلف وجود دارد. این خطرات ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • عفونت
  • واکنش به بیهوشی
  • آسیب به عصب و احساس بی حسی نوک پستان
  • اسکار یا جای زخم (اگر چه معمولاً خیلی قابل مشاهده نیستند) ولی با تتو قابل بهبود است.
  • نیاز به عمل دوم و گاهی اوقات عمل سوم برای اصلاح عیوب
  • از بین رفتن توانایی شیردهی
  • ایجاد پستان ها و یا نوک پستان های نامتقارن پس از جراحی
  • خونریزی و کبودی
  • مرگ بافت نوک پستان
  • بازگشت مجدد نوک پستان به داخل
  • تشکیل هماتوم یا همان لخته خون

پس از هر عمل جراحی اصلاح نوک پستان فرورفته، توانایی تغذیه با شیر مادر تضمین نمی شود. اطمینان حاصل کنید که قبل از هر گونه تصمیم گیری درمورد این جراحی، از جراح خود در مورد تمامی خطرات مربوط به این جراحی سؤال کرده باشید.

پس از عمل جراحی نوک پستان چه باید کرد؟

بسیار مهم است که پس از عمل جراحی به دقت به توصیه های جراح خود عمل کنید تا بهترین نتیجه برای شما ایجاد شود و درگیر عوارض و مشکلات خاصی نشوید.

توصیه های پس از جراحی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • استفاده از داروهای ضد درد تجویز شده در صورت نیاز
  • چند روز بعد از جراحی برای برداشتن هر گونه پانسمان به پزشک مراجعه کنید. همچنین ممکن است نیاز به پوشیدن سینه بند مخصوص داشته باشید. این سینه بند بایستی طبق دستور جراح پوشیده شود.
  • به دلیل حساس بودن پستان ها، از تماس فیزیکی به مدت ۲-۳ هفته اجتناب کنید.
  • جراح، زمان شروع ورزش و فعالیت های عادی را توصیه خواهد کرد.
  • از برقراری رابطه جنسی در هفته اول خودداری شود.
  • از بلند کردن اجسام سنگین یا فعالیت های سنگین در هفته اول اجتناب کنید.
  • در صورتی که هر گونه علائم عفونت، تب، بهبود کند و غیر عادی، ورم و قرمزی شدید، خونریزی یا افزایش ناگهانی درد را تجربه کردید، بلافاصله با جراح خود تماس بگیرید.

چه کسانی نباید عمل جراحی نوک پستان انجام دهند؟

تا زمانیکه در سلامت عمومی خوبی هستید و انتظارات واقع بینانه ای از این روش جراحی دارید، دلایل کمی وجود دارد که نباید جراحی نوک پستان برای بزرگ کردن نوک سینه یا کوچک کردن نوک سینه و… انجام دهید.

در صورتی که هر گونه مشکلاتی مربوط به بهبودی را در جراحی های قبلی تجربه کرده اید و یا مستعد ابتلا به اسکارهای کلوئیدی (اسکارهای برجسته و ضخیم) هستید، جراح ممکن است این روش را توصیه نکند یا ممکن است هشدار دهد که اسکار و جای زخم ها می توانند برجسته و قابل مشاهده باشند.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

بستن